IMG-20230131-WA0017

Tessa Blanken: Hoe lelies mijn klanten verrasten en inspireerden

Op het moment dat de lelies in de winkel lagen, trokken ze de aandacht van de mensen.

Ik ben Tessa Blanken, Tess voor vrienden. Samen met mijn team run ik een prachtige winkel genaamd Bloom beej Tess in Venlo. Mijn wens is dat zodra je de winkel binnenkomt, je overweldigd wordt door een waas van kleur. Je zult hier niets saai vinden!

En net als mijn winkel zijn wij een kleurrijke persoonlijkheid, zitten we vol passie en stralen we creativiteit uit. Wij helpen onze klanten met alles van mooie bloemen tot interieurstyling en advies. Daarom wist ik, toen ik werd gevraagd om als Bredefleur Friend een lelieontwerp te maken, dat dit een perfecte match was.

IMG-20230127-WA0077
IMG-20230131-WA0007

We werken graag met lelies

We vinden het heerlijk om met de lelies van Bredefleur te werken. Ze hebben een heerlijke geur en stinken niet. Dit is een superfijne eigenschap omdat de geur van lelies klanten vaak afschrikt.

De lelies hebben een zeer lang vaasleven, misschien wel te lang! Elke dag hoop je dat ze verder open zijn gegaan om de mooie kleur te aanschouwen. De volle bloemen maken een plukboeket twee keer zo mooi.

Lelies hebben misschien een wat stoffig imago, maar deze lelies zijn verre van stoffig. De prachtige kleuren passen helemaal in de trend van 2023. Hoe voller de kleur hoe beter!

”We kregen veel vragen en belangstelling. Dat hadden we niet verwacht! Dit toont aan dat je soms nieuwe producten moet proberen. Ze kunnen je gewoon verrassen.”

De aandacht van de klant trekken

Op het moment dat de lelies in de winkel stonden, trokken ze de aandacht van klanten. We kregen veel vragen en interesse; dit hadden we niet verwacht! Hieruit blijkt ook dat je soms gewoon eens nieuwe producten moet proberen. Ze kunnen je zomaar verrassen!

Het voordeel van de lelie is dat het al een prachtig ding is als hij gesloten is, maar dat het elke dag de aanblik van een boeket verandert. Zo wordt het een echt bloeiend boeket dat je weer verrast.

We geven het graag mee aan bloemisten over de hele wereld om deze pareltjes te delen. Maak foto’s en deel ze op je sociale media. Vertel het verhaal van de lelie. Geloof ons, mensen doen er alles aan om naar je toe te komen als je ze van een afstand kunt inspireren. Wij zijn fan, en we zullen ze vaker kopen!

Groetjes van Tess

IMG-20230131-WA0008

Bedankt!

De lelies die in deze ontwerpen worden gebruikt, zijn Lily Apricot FudgeLily Original Love, Lily Viva la Vida. Speciale dank aan kwekerij Bredefleur en groothandel B.G. de Mooij

IMG-20230131-WA0012
IMG-20230127-WA0022