2021 - IAP - Bredefleur - Luttelgeest -542

Meet Bredefleur

“Wij zijn gedreven game-changers, die het landschap van de lelieteelt ten goede willen veranderen!”

Onze missie

We willen af van de cowboy cultuur die is ontstaan en die ons en alle partners in de keten frustreert en vast houdt. Daarom willen wij juist door middel van verbinding verandering ten goede teweeg brengen. Duurzame afspraken, groei voor allemaal. Zodat iedereen wint!

Bredefleur directie
Schermafbeelding 2023-09-01 092744

Onze lelies

Onze exclusieve lelies zijn bijzonder mooi, omdat ze met liefde, passie en een kritisch oog vanuit vakmanschap worden geteeld. Door samenwerkingen met veredelaars kunnen we meer bieden dan alleen het standaard assortiment. We willen verder kijken en onze klanten naast ons normale assortiment echt iets exclusiefs en unieks bieden.

Ons team

Door samen te werken met gedreven mensen met een passie voor lelies, kunnen wij groeien. Innovatie en samenwerking staan centraal in ons proces en dit vertaalt zich dan ook door naar onze werknemers.

Bredefleur Team (1)

Een Platform voor bloemisten

Onze vader, een echte verbinder, als voorbeeld willen wij nog een stapje verder gaan. Door alle schakels echt te ‘connecten’ kunnen samenwerkingen worden versterkt. Werken vanuit een ‘win-win’ dat geeft voldoening en is onze drive om verder te gaan!

september 2022-1436-bewerkt zelmira zambesi

“Wij werken en produceren met respect voor mens en natuur. Met ons natuurproduct blijven wij daarom stappen maken voor een zo duurzaam mogelijke teelt.”

Bredefleur-teamfoto

Maak kennis met onze directieleden

Levi Evers

Levi

Verkoop & Marketing

Wij hebben een aantal jaar geleden het bedrijf over genomen. Het is prachtig te zien wat er is opgebouwd. Het is nu aan ons om een volgende stap te maken.

06 10857756
Thomas Evers

Thomas

Bolleninkoop & Teelt

Door de hechte contacten met onze veredelaars en bollenkwekers, kunnen we echt vernieuwend zijn en de keten veranderen met volop ruimte voor innovatie.

06 20736362
Peter Evers

Peter

Personeel & Organisatie

Bredefleur is duurzaam. Verantwoordelijk zijn voor behoud van mensen en natuur is de basis voor groei.

06 51866676

“Wat ons anders maakt is onze gedreven passie voor innovatie en ontwikkeling. We gaan graag tegen de stroom in, noem het eigenwijs of tegendraads. Wij noemen het een familietrekje.”

Wil jij werken bij Bredefleur?

Bekijk onze vacatures