IAP Albufeira Dalian Bredefleur mrt 2023 -402

Lelies vers van de kweker

Bloemenshop 2 go

Moerkapelle

Bredeweg 40
2752 AA
Moerkapelle

Self-service: 24/6 (zondag gesloten)
Bloemenshop 2 go (3)

Luttelgeest

Oosterringweg 30
8315 PV
Luttelgeest

Self-service: 24/6 (zondag gesloten)

“Vandaag je trouwdag! Maar oeps, helemaal vergeten een bos bloemen voor je lief te kopen. Vanavond een verjaardag. Tja, wat was het druk op je werk… ”

24/6 lelies kiezen en kopen

In onze bloemenshops kun je dag en nacht terecht. Alleen op zondag zijn we gesloten. De winkels zijn ingericht op zelfbediening en je vindt ze in Luttelgeest en Moerkapelle. Hier kun je 24/6 verse lelies uitkiezen en kopen, rechtstreeks afkomstig van de kweker.

Bloemenshop 2 go (1)

Vanuit onze schuur naar selfservice

“Het begon allemaal met de verkoop van onze lelies vanuit de schuur, dat zorgde voor steeds meer aanloop”, vertelt Levi Evers, één van de eigenaren van Bredefleur. “En eigenlijk door de coronacrisis zijn de zelfbedieningswinkels ontstaan. Sowieso merken we dat onze klanten steeds meer lokaal kopen en daar willen we graag op inspelen.”

Bloemenshop 2 go

“Echt geen tijd gehad om een cadeau uit te zoeken… Of misschien heb je gewoon ineens zin in een vrolijke bos lelies om je interieur op te vrolijken? ”

Nooit meer met lege handen

Hartstikke handig toch? Jij komt nooit meer met lege handen op een feestelijke gelegenheid. En ook de keuze is reuze: van de maagdelijk witte Bach tot de roze Master met z’n zachtgroene hart. In de winkels vind je alle kleuren van de regenboog en lelies in verschillende soorten en maten.

IAP Bredefleur mrt 2023 -155 (1)

Benieuwd hoe de zelfservice werkt?

In Moerkapelle staan de lelies in emmers water en in de lelieshop in Luttelgeest kies je de verse bloemen uit bij een zelfbedieningsautomaat.

De aankoop is heel simpel. Volg deze 3 stappen:

1. Kies de bos/bossen bloemen uit die jij het mooiste vindt
2. Reken de bloemen af met je pinpas
3. Veel plezier ermee!

IAP Bredefleur september 2022-1300