2022 IAP Bredefleur april-1042 Nymph-kl

Open sollicitatie

Werken met een lach

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken bij een bloeiend bedrijf in de tuinbouwsector? Voel jij je thuis in een ambitieus familiebedrijf? Lees dan snel verder.

Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal gaat het op jaarbasis om 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Bredefleur werkt met drie pijlers: exclusiviteit, kwaliteit en continuïteit. Wij werken en produceren met respect voor mens en natuur. Met ons natuurproduct blijven wij stappen maken voor een zo duurzaam mogelijke teelt.

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast geraakt door deze site, onze leuke collega’s en/of onze prachtige lelies? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en geven je een rondleiding, zodat we elkaar beter leren kennen. Wie weet hebben we wel een passende vacature voor jou!

Staat jouw droombaan er niet bij? We vinden het sowieso leuk om wat van je te horen!

IAP Bredefleur -284 (1)
Flower Circus Bredefleur voorjaar 2021 low res -1001 (61)

Wat bieden we?

  • Salaris conform Glastuinbouw CAO;
  • 25,5 vakantiedagen per jaar;
  • Regelmatig prachtige lelies om mee naar huis te nemen;
  • Een plek binnen het familiebedrijf met fijne collega’s.

Wij beoordelen sollicitaties op basis van motivatie en inhoud. Wij doen niet aan voorselectie op iemands achtergrond of identiteit en moedigen iedereen aan te solliciteren die denkt bij Bredefleur te passen.

Wil je graag solliciteren of meer weten? Neem dan contact op met Janneke Simonse. Dit kan via hr@bredefleur.nl of telefonisch/Whatsapp op +31 6 214 180 37.

Voor externe bureaus, hoewel wij het waarderen dat jullie meedenken met het vinden van het vervullen van de vacature, kiezen wij ervoor deze zelf te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je bent welkom!

optioneel
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.