Winnaar Wilco van Termeij van FM Group vliegt boven Bredefleur

Winnaars helikoptervlucht vliegen boven Nederland en Bredefleur

Winnaar van de Moederdagactie van lelieteler Bredefleur, Wilco van Termeij van FM Group, heeft vandaag zijn helikoptervlucht mogen beleven. Hij won de vlucht door op de laatste dag van de actieweek de hoogste prijs op een fust van de lelie Bach Supra te bieden. Twee FM-collega’s gingen met hem mee de lucht in: Piet Kool en Johan van Eeuwen. Samen maakten ze een vlucht boven een onbewolkt Nederland, en een extra rondje boven de twee locaties van Bredefleur, Luttelgeest en Moerkapelle.

Piet Kool mocht mee als werknemer met de meeste (48) dienstjaren bij de FM Group.

This is your captain speaking

“Het was geweldig! We hadden prachtig weer, dus mooi uitzicht over Nederland en natuurlijk over de locaties van Bredefleur. Zo vanuit de lucht krijg je een goed beeld hoe groot die bedrijven eigenlijk zijn.”

Winnaar PUSH competitie

Ook Johan van Eeuwen, verkoper bij de FM Group, vond het geweldig. Hij won de PUSH competitie binnen FM: een verkoopactie van tien weken, waarbij hij de meeste bloemen verkocht. “Ik was natuurlijk aangenaam verrast dat ik had gewonnen, en helemaal toen ik hoorde welke prijs eraan was gekoppeld. Een topervaring!”, aldus Van Eeuwen.

Goede doel

De winnaar van de Moederdagactie, Wilco van Termeij, bood op de laatste dag van de actieweek de hoogste prijs op een fust van de lelie Bach Supra. Het bedrag van de totale opbrengst van élke dag, te weten € 6.475,–, is door Levi Evers van Bredefleur overhandigd aan het goede doel: Gert-Jan Vlaar van het Roparun Team van Royal FloraHolland.

Doneer nu
Perfecte landing helikoptervlucht Bredefleur locatie Moerkapelle