IAP Bredefleur mrt 2023 -354

Merel Hofman: Het is een échte bruidsbloem

Daar ligt mijn échte passie

Mijn naam is Merel Hofman en sinds 2020 heb ik mijn eigen bedrijf genaamd MEER Flowers. Mijn bloemenwinkel is gevestigd in Bleiswijk. Na mijn studie tot bloemstylist ben ik direct voor mijzelf gestart.

Al snel werd het druk in mijn winkel en na de corona pandemie werd het ook steeds drukker met aanvragen voor bruiloften. Want naast dat ik een bloemenwinkel run, ben ik ook gespecialiseerd in bruiloft aankleding. Daar ligt mijn échte passie. Ik vind het bijzonder dat we met onze creaties zoveel mensen blij mogen maken. Het bedenken en uitvoeren van mooie bruiloft creaties vind ik prachtig om te doen. Het omtoveren van locatie naar droom locatie dat is echt mijn vak.

IAP Bredefleur mrt 2023 -188
IAP Bredefleur mrt 2023 -174

Een ware eyecatcher

De lelie vind ik een bijzondere bloem en hij ruikt heerlijk. Het is een mooi proces hoe de lelie groeit van knop tot bloem. Je ziet echt iets in de vaas gebeuren en uiteindelijk ontpopt de lelie zich tot een ware eyecatcher. Ideaal vind ik dat er nu ook geurloze lelies zijn, zodat we elke klant met een lelie blij kunnen maken.

”De lelie kan juist heel goed gebruikt worden als bruidsbloem. De knoppen staan zo prachtig open dat het je blik gelijk trekt.”

De lelie kan niet gemist worden

De Zelmira is mijn favoriet. De kleur en de grootte van de lelie is perfect. Voor mij is het een échte bruidsbloem. Hij kleurt zo mooi mee met andere bruidsbloemen dat je de lelie ook heel veel terugziet in mijn werk. De lelie zal niet snel geassocieerd worden met een bruidsbloem, maar daar heb ik een heel andere mening over. De lelie kan juist heel goed gebruikt worden als bruidsbloem. De knoppen staan zo prachtig open dat het je blik gelijk trekt. De lelie kan eigenlijk niet gemist worden.

IAP Bredefleur mrt 2023 -333

Het is net een snoepwinkel!

Mijn collega Daniëlle en ik vonden het super leuk om bij jullie op locatie aan de slag te gaan. We hebben creaties neer mogen zetten voor een bruidsetting en voor een diner. Bredefleur heeft zo’n mooi breed assortiment met prachtig kwaliteit. Het is net een snoepwinkel!

Heel erg bedankt.

IAP Bredefleur mrt 2023 -351
IAP Bredefleur mrt 2023 -318