Claudia-Delli-Rocioli-with-lily-design

Claudia Kla: Een unieke lelie ervaring

Ontwerpen met de meest gewaardeerde kwaliteitslelies van Bredefleur.

Ik ben Claudia Delli Rocioli, een meesterbloemist en docent aan de Ivan Bergh International Floral Art School. Thursd heeft mij het voorrecht gegeven om ontwerpen te maken met deze prachtige lelies van Bredefleur. En ik ben erg enthousiast om het jullie te laten zien. Geweldig idee trouwens, Bredefleur Friends!

Begrijpen hoe belangrijk het is om meer invloed uit te oefenen in een wereld waar aandacht zo kort is. Bloggen op donderdag stelt me in staat om meer te delen, voor mensen met net iets meer geduld en tijd. Voor mensen die echt verbonden zijn!

dolce vento di primavera
IMG_4524

Nou, ik ben zeker een fan van Bredefleur lelies!

Temidden van de zachte lentebries die door de bloemen van een pampagras waait, nestelt zich een prachtige oranje lelie Honesty. Ik experimenteer graag met verschillende texturen en contrasteer ze in arrangementen. Ik denk dat dit wat spanning en onverwachte spanning geeft, zodat mensen de tijd nemen om te kijken wat ze zien. Nou, dat is wat floral design eigenlijk zou moeten doen, toch?

Het idee om bevriend te zijn met een kweker is zo cool, dat ik nu op een heel andere manier naar de geleverde lelies kijk. Ik zal het nooit meer op een andere manier bekijken. Bredefleur, ik ben je vriend en jouw lelies zijn mijn besties.

Ik heb het gevoel dat dit ontwerp iets speciaals overbrengt; de intense en levendige kleur geeft ons energie en doet ons verlangen naar een kus van de zon. Voor mij versmelten de elementen van dit ontwerp perfect in een dansende harmonie van bloemen en “veren”. Alles is perfect in afwachting van de zomerzon.

Voel je het? Ik voel het!

Een geborduurd boeket met gele lelies

Een tweede ontwerp waar ik dol op ben is in geel. De zon schijnt door de gouden bloemblaadjes van de intense lelie Rodin, een helder en stralend geel. Perfect om een magische harmonie te creëren met het prachtige handgemaakte weefwerk. Ik hou ervan om structuren en ontwerpen te creëren die perfect zijn in elk detail. En maak iets anders, iets speciaals. Iets geheimzinnigs?

Sommigen zien een enkele Dahlia, ik zie mijn vrienden bij Bredefleur om het middelpunt cirkelen dat de zon is. De almachtige zon. En wat is er mooier dan een zonnig boeket om het hart te verwarmen tijdens de eerste lentedagen?

Het is inderdaad deze tijd van het jaar dat mensen openstaan voor nieuwe vriendschappen, nieuwe liefde, een nieuw begin. Het lentegeel van deze lelie Rodin van Bredefleur past perfect bij de lente.

IMG_4423
IMG_4452

Een juweel gemaakt van de lelies van mijn vriend

De schoonheid van de Trebbiano lelie kon in mij alleen maar het verlangen aanwakkeren naar een uniek en kostbaar ontwerp… Wat is er mooier dan een bloemenjuweel… kostbare bloemblaadjes van een wulpse bloem met een ijzige kleur… harmoniëren perfect met de gekozen elementen om een lenteavond op een Italiaans strand echt uniek te maken.

De uitdaging als kwekers je vragen om te creëren is altijd, hoe ver moet je gaan, hoe anders moet ik zijn? Een bos lelies in een vaas laten zien is iets wat velen kunnen. Maar dit? Kun jij dat? Zeker weten!

Ik hoop jullie wat inspiratie te geven om te laten zien wat lelies nog meer kunnen zijn.

De pracht van de Trebbiano lelie kon mijn verlangen naar de zomer alleen maar versterken… Wat is er mooier dan de onbetaalbare bloemblaadjes van een sensuele bloem met een koele tint? Ze passen perfect bij de geselecteerde componenten en creëren een ongelooflijk unieke lenteavond op een Italiaans strand.

Bedankt Bredefleur dat ik nieuwe vrienden mocht ontmoeten en versteld mocht staan van jullie geweldige lelies. Tot de volgende keer?

gioiello floreale (1)
IMG_2278