zelmria watch up en original love (3)

Chifor Simona Camelia – CamiDecor

Chifor Simona Camelia – CamiDecor

Wie ben je? En hoe heet je bedrijf?

Mijn naam is Chifor Simona Camelia en ik heb de leiding over CamiDecor en Fleurs d’iris-Atelier Floral.

Waar ligt eigenlijk je passie voor dit werk?

Als bloemist wil ik vooral mijn grenzen opzoeken en daar overheen gaan. Ik wil steeds weer dingen bijleren en me uitgedaagd voelen om zo mooi mogelijke bloemcreaties te maken.

zelmria watch up en original love (1)
zelmria watch up en original love (2)

Wat bekoort jou zo aan lelies?

Ik hou van lelies vanwege hun geur, vanwege het meesterlijke eraan, omdat ze zo veelzijdig zijn en je er in verschillende structuren mee kunt spelen. Maar wat ik het mooiste aan ze vindt, is hun elegantie.

Wat is volgens jou de mooiste lelie?

Ik hou vooral van roze en witte lelies, omdat die als geen ander een bepaalde tederheid en elegantie uitstralen.

Chifor1
Chifor2
Chifor3
Chifor4

Kun je ons iets vertellen over die mooie arrangementen die je met onze lelies hebt gemaakt?

Toen ik het bloemstuk voor deze hoofdtooi maakte van de lelies die ik ontving, was dat een echte uitdaging. Mijn inspiratie haalde ik uit de hoeden zoals ze werden gedragen door de hertoginnen van Londen, juist vanwege dat elegante. Het was echt een uitdaging om de structuur van deze hoofdtooi te maken. De techniek die ik gebruikte bij het maken van de hoed, had ik al eens toegepast bij het samenstellen van mijn trouwboeket.

Is er nog iets wat je wilt vertellen, met ons wilt delen?

Van mezelf kan ik zeggen dat ik altijd optimistisch ben, steeds een lach op mijn gezicht heb, van mooie dingen hou, graag werkstukken maak met elementen die je in de natuur aantreft. Ik hou van hout, van mos, ben dol op de kleur groen. Aan wedstrijden doe ik altijd graag mee, omdat dat voor mij de manier is om uit mijn comfortzone te komen en mijn grenzen te verleggen.

Chifor5