IMG-20230201-WA0002

Anna Lamot-Bach: Rode of roze lelies voor jouw valentijn?

Rode of roze lelies voor jouw valentijn?

Houdt de dame van spelen, of van rocken? Rood of roze? Of allebei? Beoordeel haar niet op de kleur.

IMG-20230201-WA0000
IMG-20230129-WA0011

Wat wordt het deze Valentijnsdag?

Lelies zijn natuurlijk een goede keuze voor Cupido. Maar dan de kleur… Moet het rood zijn? Of beter roze? Maakt het uit met deze prachtige bloemen die roepen “beoordeel me niet op de kleur!” Laten we het zelf zien.

Lelies voor jouw Valentijn
Ze houdt van spelen, ze houdt van rocken. Je hebt lelies in gedachten deze Valentijnsdag. Dus wat is een goede optie? Rood of roze? Pokerface of Albufeira? Beide lelies zijn een goede keuze. Ongeparfumeerd, lang houdbaar (meer dan drie weken!), en prachtig. Dus, om de juiste keuze te maken, laten we een beetje dieper graven, zullen we?

”Heb je je hoofd al vol lelies? Waarom niet? De lelie vertegenwoordigt onze verkondiging van liefde en lust. Ze kan de Lady in Red zijn, maar ook een Venus.”

Lily Pokerface als The Lady in Red

“Ik heb je nog nooit zo mooi gezien als vanavond… Ik heb je nog nooit zo zien stralen.”
De Pokerface lelie lijkt op de dame uit het liedje van Chris De Burgh. De foto is genomen op het strand van Mornington, een winderig strand ten noorden van Dublin, Ierland. De bloemstelen zijn sterk, zoals de toren op het strand van Mornington.

Deze lelie heeft sproeten! Deze schoonheid heeft alles te maken met het rode gevoel van liefde en passie. De rode kleur is vaak de beste keuze om onvoorwaardelijke liefde uit te drukken.
Valentijnskeuze, durf ik te zeggen. Zeker weten! Deze lelie staat voor liefde, inzet, trouw en toewijding.

328171753_688899432966096_3879162506504200935_n (1)

Lelie Pokerface

Deze lelie heeft sproeten! Deze schoonheid heeft alles te maken met het rode gevoel van liefde en passie. De rode kleur is vaak de beste keuze om onvoorwaardelijke liefde uit te drukken. Valentijnskeuze, durf ik te zeggen. Zeker weten! Deze lelie staat voor liefde, inzet, trouw en toewijding.

IMG-20230129-WA0021
IMG-20230129-WA0015

Lelie Albufeira als Venus

“Een godin op een bergtop brandde als een zilveren vlam. De top van schoonheid en liefde. En Venus was haar naam.” Volgens de Griekse mythologie beschouwde men de lelie als een symbool van seksualiteit. De roze Lelie Albufeira is als een frivole godin als ze bloeit. Ze houdt van spelen, ze houdt van wiegen. Ze is delicaat, uniek en langdurig mooi.

IMG-20230129-WA0011

”Het ontwerp zal een perfect geschenk zijn.”

Als u andere ideeën voor Valentijn zoekt, kunt u hartvormige vormen ontwerpen (probeer ®Oasis Floral Products) met een houten basis, die ik bespuit met metallic kleuren die passen bij de Albufeira zachtroze bloemblaadjes van de lelies, samen met veren en viburnum bloemen.
Het ontwerp zal een perfect geschenk zijn. Een romantische tafeldecoratie of een uitstalling op uw romantische strandwandeling.

IMG-20230129-WA0032

Hoofd vol lelies?

Heb jij je hoofd al vol lelies? Waarom niet? De lelie vertegenwoordigt onze verkondiging van liefde en lust. Ze kan de Lady in Red zijn, maar ook een Venus.

Ben je klaar voor je Valentijn?
Beoordeel me niet op de kleur, maar zeg het met je eigen liefdeslelie…

Anna Lamot-Bach

Internationaal kampioenschap 2010 van Polen 3e plaats (Florint diploma certificaat). Werkzaam en woonachtig in Ierland als bruiloft decorateur. Meer dan 20 jaar ervaring in de bruidsbloemenindustrie. Organiseert sinds 2016 bruiloftsworkshops in Polen. Publiceerde werk in verschillende Poolse bloemistenmagazines en Russische bloemenmagazines. Organiseerde de 2018 Weddings Floral Trends Show voor Oasis Floral Products in Warszawa (Polen) bij Ptak Expo Warsaw.
Deelde de Inspirational Show op Expo MTP Poznan voor Oasis Smithers Products en Flora Life ondersteund door Marginpar, Avalanche Roses en Ansu in 2020.