2021 - IAP - Bredefleur - Luttelgeest -560-min

Teeltmedewerker Moerkapelle

Werken met een lach

Heb jij passie voor lelieteelt en wil jij samen met ons de hoogste kwaliteit nastreven? Als Teeltmedewerker bij Bredefleur Moerkapelle heb je invloed op  de kwaliteit van de lelies. Samen met de teeltspecialist beoordeel je de lelies en stuur je zo nodig bij in het groei- en bloeiproces. Je constateert  eventuele ziekte en plagen en door de inzet van (biologische) gewasbeschermingsmiddelen zorg je voor een gezonder en sterker eindproduct. Door middel van teeltregistratie borg je data voor verbeteringen en successen in de toekomst.

Spreekt de functie van Teeltmedewerker jou aan? Lees dan snel verder en solliciteer direct. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wie zijn wij?

Bredefleur  is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.

Bredefleur (1)

Wat vragen wij van je?

Als Teeltmedewerker herken jij jezelf in onderstaand profiel:

  • Je  hebt affiniteit met de tuinbouwsector
  • Je  hebt een opleiding gevolgd gericht op de tuinbouwsector, bijvoorbeeld Teelt & Techniek of Horti Technics & Management
  • Je  bent bereid om op flexibele tijden te werken, afhankelijk van wat onze teelt vraagt
  • Je  bent kwaliteitsbewust, zelfstandig, verantwoordelijk en pro-actief

Wat bieden we?

Als Teeltmedewerker ga je samenwerken met de Teeltspecialist en hij gaat jou alles leren over onze lelieteelt. Bredefleur biedt jou een jaarcontract en een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald in de Glastuinbouw cao, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en bouw je pensioen op via BPL Pensioen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per  kilometer voor woon-/werk verkeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg  belangrijk en wij bieden daarom ook de mogelijkheid om passende cursussen te volgen.

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet via hr@bredefleur.nl. Je kan voor vragen terecht bij onze HR, telefoonnummer 06 21 41 80 37.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je bent welkom!

optional
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.