Flower Circus Bredefleur voorjaar 2021 low res -1001 (61)

Junior allround teelt- en technisch medewerker – Moerkapelle

Werken met een lach

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken bij een bloeiend bedrijf in de tuinbouwsector? Voel jij je thuis in een ambitieus familiebedrijf? Lees dan snel verder.

Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal gaat het op jaarbasis om 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Bredefleur werkt met drie pijlers: exclusiviteit, kwaliteit en continuïteit. Wij werken en produceren met respect voor mens en natuur. Met ons natuurproduct blijven wij stappen maken voor een zo duurzaam mogelijke teelt.

Wat doe je?

Het is een gecombineerde functie, je leert het teeltvak en daarnaast heb je gevoel voor techniek zodat je kleinere technische klussen kan uitvoeren. Twee ambachten in één functie, zodat je kunt gaan ervaren wat je het allerleukste vindt!

In deze functie word je op twee vakgebieden ingewerkt en opgeleid. In de teelt trekt op met een ervaren teeltspecialist die jou die ins en outs van het vak in de praktijk kan leren. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een lelie die voldoet aan de kwaliteitsnormen van Bredefleur.

Daarnaast ben jij de onderhoudsmonteur en voer je allerlei voorkomende technische klussen in de kwekerij uit. Het is fijn als je blij wordt van techniek, want dan worden wij blij van jou! Spreekt deze mooie combi-functie jou aan? Lees dan snel verder en solliciteer direct. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

2021 - IAP - Bredefleur - Luttelgeest --149-min
2022 IAP Bredefleur april-1065-min

Dit ben jij:

  • Je bent op zoek naar een werkplek waar je dingen kunt leren;
  • Je vindt teelt en techniek interessant en wilt daar graag meer van weten;
  • Je houdt van afwisseling;
  • Je bent geïnteresseerd in de tuinbouwsector, en ziet daar mooie kansen voor jezelf;
  • Je wilt graag aan de slag in een team van enthousiaste medewerkers;

Wat bieden wij jou:

  • Salaris conform Glastuinbouw CAO;
  • 25,5 vakantiedagen per jaar;
  • Regelmatig prachtige lelies om mee naar huis te nemen;
  • Een plek binnen het familiebedrijf met fijne collega’s.

Wij beoordelen sollicitaties op basis van motivatie en inhoud. Wij doen niet aan voorselectie op iemands achtergrond of identiteit en moedigen iedereen aan te solliciteren die denkt bij Bredefleur te passen.

Solliciteren?

Wij beoordelen sollicitaties op basis van motivatie en inhoud. Wij doen niet aan voorselectie op iemands achtergrond of identiteit en moedigen iedereen aan te solliciteren die denkt bij Bredefleur te passen.

Denk je na het lezen van deze tekst; dit is iets voor mij? Neem dan snel contact met ons op. Je mag je CV en motivatie (mag ook een filmpje zijn o.i.d.) toesturen aan onze HR-afdeling. Dit kan via hr@bredefleur.nl of telefonisch/Whatsapp op +31 6 214 180 37.

Voor externe bureaus, hoewel wij het waarderen dat jullie meedenken met het vinden van het vervullen van de vacature, kiezen wij ervoor deze zelf te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je bent welkom!

optional
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.