IAP Bredefleur mrt 2023 -143

Heftruck Chauffeur – Moerkapelle

Werken met een lach

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken bij een bloeiend bedrijf in de tuinbouwsector? Voel jij je thuis in een ambitieus familiebedrijf? Ben jij degene die ons helpt bij het soepel laten verlopen van ons logistieke proces? Lees dan snel verder.

Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal gaat het op jaarbasis om 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Bredefleur werkt met drie pijlers: exclusiviteit, kwaliteit en continuïteit. Wij werken en produceren met respect voor mens en natuur. Met ons natuurproduct blijven wij stappen maken voor een zo duurzaam mogelijke teelt.

Wat doe je?

Als Heftruck Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces van onze bollen. Wekelijks haal je volgens de planning bollen uit de vriescel voor de productie. Je vervoert de bollen naar de kas, zodat de plantmachines blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de registratie van het uitrijden van de bollen. Een aantal maanden per jaar worden er wekelijks bollen afgeroepen die na kwaliteitscontrole in de vriescellen geplaatst moeten worden.

Ook houd je naast het in- en uitrijden van de bollen de paden vrij en zorg je ervoor dat pallets en andere materialen gesorteerd en afgevoerd worden.

Spreekt deze functie je aan? Lees dan snel verder en solliciteer direct. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

IAP Bredefleur -164
IAP Bredefleur mrt 2023 -141

Dit ben jij:

  • Je hebt ervaring met het rijden op een heftruck;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • Je bent geïnteresseerd in de tuinbouwsector en ziet daar mooie kansen voor jezelf;
  • Je bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken;
  • Je wilt graag aan de slag in een team van enthousiaste medewerkers.

Wat bieden wij jou:

  • Salaris conform Glastuinbouw CAO;
  • 25,5 vakantiedagen per jaar;
  • Regelmatig prachtige lelies om mee naar huis te nemen;
  • Een plek binnen het familiebedrijf met fijne collega’s.

Wij beoordelen sollicitaties op basis van motivatie en inhoud. Wij doen niet aan voorselectie op iemands achtergrond of identiteit en moedigen iedereen aan te solliciteren die denkt bij Bredefleur te passen.

Solliciteren?

Word jij onze Heftruck Chauffeur? Wil je graag solliciteren of meer weten? Neem dan contact op met Janneke Simonse. Dit kan via hr@bredefleur.nl of telefonisch/Whatsapp op +31 6 21 41 80 37

Voor externe bureaus, hoewel wij het waarderen dat jullie meedenken met het vinden van het vervullen van de vacature, kiezen wij ervoor deze zelf te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je bent welkom!

optional
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.